Följande FHJ händelse

Hätäensiapukurssi 8 tuntia yhdistelmäkoulutus (verkko- ja lähikoulutus) - Tampere

06.04.2020 till 30.06.2020
Verkkokurssi (4 tuntia) suoritetaan itsenäisesti ja lähikoulutusosuus (4 tuntia) erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Suorittamalla verkkokoulutuksen, saat ehdollisen ensiapupätevyyden kuudeksi (6) kuukaudeksi. Verkkokurssilla käsitellään hätäensiavun teoreettiset tiedot ja sen voi suorittaa oman aikataulunsa mukaisesti myös osissa. Lähikoulutusosuus sisältää käytännön harjoitukset.

Ensiapukurssi EA 1 (16 tuntia) yhdistelmäkoulutus (verkko- ja lähikoulutus) - Tampere

06.04.2020 till 30.06.2020
Verkkokurssi (8 tuntia) suoritetaan itsenäisesti ja lähikoulutusosuus (8 tuntia) erikseen ilmoitettavana ajankohtana. Suorittamalla verkkokoulutuksen, saat ehdollisen ensiapupätevyyden kuudeksi (6) kuukaudeksi. Verkkokurssilla käsitellään ensiavun teoreettiset tiedot ja sen voi suorittaa oman aikataulunsa mukaisesti myös osissa. Lähikoulutusosuus sisältää käytännön harjoitukset.

Hätäensiapukurssi / Ensiapukurssin kertauskurssi 4 tuntia ETÄKOULUTUKSENA - Tampere

15.04.2020
Kurssi järjestetään etäkoulutuksena Microsoft Teamsin välityksellä. Osallistujille lähetetään erikseen linkki, jonka kautta koulutukseen pääsee liittymään. Kouluttaja pitää koulutuksen reaaliajassa ja osallistujat suorittavat itsenäisesti käytännön harjoitteita, jotka dokumentoidaan esimerkiksi lähettämällä kouluttajalle videotallenne suorituksesta.