Följande FHJ händelse

Ammattikuljettajan ensiapu, perusosa (7 t) Kesätarjous -20% - Helsinki

16.07.2019
Ammattikuljettajan ensiapu, perusosa (7 t) täyttää liikenteen palveluista annetun lain sekä kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyydestä annetun Valtioneuvoston asetuksen koulutusohjelmalle asetetut vaatimukset. Dnro TRAFICOM/79293/05.03.07/2019. Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta. Kurssista saa yhden direktiivipäivän. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Lapset ja Ensiapu - Turku

16.07.2019
Kurssilla perehdytään lasten tyypillisimpiin ensiapua vaativiin tilanteisiin ikäryhmittäin. Voit valita yhden tai useamman moduulin tarpeittesi mukaan. Kurssi soveltuu lasten vanhemmille sekä työn ja harrastusten kautta lasten parissa toimiville aikuisille.

Lapset ja Ensiapu - Oulu

22.07.2019

Ammattikuljettajan ensiapu, syventävä osa (7 t) Kesätarjous -20% - Helsinki

24.07.2019
Ammattikuljettajan ensiapu, syventävä osa (7 t) täyttää liikenteen palveluista annetun lain sekä kuorma- ja linja-auton kuljettajien ammattipätevyydestä annetun Valtioneuvoston asetuksen koulutusohjelmalle asetetut vaatimukset. Dnro TRAFICOM/79284/05.03.07/2019 Kurssille voi osallistua ilman aikaisempaa ensiapukoulutusta. Kurssista saa yhden direktiivipäivän. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.